Noutăți

bbt logoDragi rădăuţeni,

Vă aşteptăm la Bucovina Build & Travel (2-7 septembrie 2019), cel mai mare eveniment de voluntariat ce se va desfăşura în comunitatea noastră, în Rădăuţi.

În perioada 2-7 septembrie 2019 vom lucra la finalizarea 15 locuinte. Mai exact vom monta împreună cu voluntarii parchet și vom varui câteva case cu ajutorul voluntarilor din Rădăuţi şi din întreaga Bucovină, case pentru familii care locuiesc în condiţii improprii.

Puteţi veni în orice zi la voluntariat în cadrul Bucovina Build & Travel (2-7 septembrie 2019) pe şantierul Door to Home pentru a ajuta cele 15 familii de rădăuţeni să se apropie de visul de a beneficia de condiţii adecvate şi sănătoase de locuit.

La voluntariat pot participa persoanele cu vârsta de peste 16 ani şi care sunt apte din punct de vedere medical să presteze activităţi care presupun efectuarea unui efort fizic. Nu sunt necesare cunoştinţe în domeniul construcţiilor, voluntarii fiind supervizaţi de persoane calificate în domeniu. Detaliile referitoare la participare le veţi găsi în cadrul formularului de înscriere la eveniment.

 

bbt programPentru înscrieri, vă rugăm să accesaţi link-urile de mai jos pentru a descărca documentele ce trebuie completate de fiecare persoană care doreşte să participe la voluntariat. Aceste documente le puteţi găsi şi la sediul Door to Home din incinta Casei de Cultură din Rădăuţi. Documentele completate vor fi trimise la adresa voluntariat@doortohome.ro.

Formular de înscriere voluntariat

Contract de voluntariat

Fişa voluntarului

Acord parental (pentru voluntari cu vârsta de 16 şi 17 ani)

Mulţumim şi vă aşteptăm la voluntariat la Bucovina Build & Travel (2-7 septembrie 2019)!

 

Citește mai mult despre proiectul Bucovina Build & Travel  Programul zilnic

 

Misiunea noastra

Door to Home este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care construieste, renoveaza si reabiliteaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret, pentru si impreuna cu cei defavorizati, cu ajutorul voluntarilor si al resurselor din comunitate.

Contactați-ne

Door to Home
Str. Bogdan Voda, nr. 12, Cam. 14
Rădăuţi, Suceava, 725400
România

E-mail: info@doortohome.ro
Tel: 0230 - 562751

Conectează-Te

facebook