Echipe de voluntari

volunteer teamDoor to Home găzduiește echipe de voluntari din toată România și din întreaga lume, tineri și maturi, femei și bărbați, studenți și profesori, implicarea acestor echipe de voluntari în munca noastră este fundamentală, contribuția lor constand nu numai la locul de muncă, dar, de asemenea, financiar, donatiile pe care aceste echipe le aduc ne ajută să construim mai multe case pentru familiile nevoiașe.

Echipele de voluntari au, în general, între 12 și 26 de persoane și până în prezent am găzduit voluntari de pe tot globul, din Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Irlanda de Nord, Anglia, Canada, Norvegia, Japonia, Elveția, Arabia Saudita, etc De asemenea am găzduit o mulțime de echipe formate din voluntari români!

Dacă aveți o echipă din școală, biserică, companie care este în căutare pentru o experiență plină de satisfacții într-o zonă frumoasă din România, vă rugăm să nu ezitați să ne contactati. Vom fi bucuroși de a intocmi impreuna un buget pentru tine și să răspundundem la orice întrebări pe care le aveti.

Vino alaturi de noi în a face schimbări concrete în viața familiilor care au nevoie de o mână de ajutor!

 

  Contactati-ne azi!

Misiunea noastra

Door to Home este o organizatie neguvernamentala, non-profit, care construieste, renoveaza si reabiliteaza locuinte simple, decente si accesibile ca pret, pentru si impreuna cu cei defavorizati, cu ajutorul voluntarilor si al resurselor din comunitate.

Contactați-ne

Door to Home
Str. Bogdan Voda, nr. 12, Cam. 14
Rădăuţi, Suceava, 725400
România

E-mail: info@doortohome.ro
Tel: 0230 - 562751

Conectează-Te

facebook